Volg onze Ghanees avontuur mee...

Inpakken...

Nu is het echte aftellen begonnen! Nog 6 dagen... 

Vandaag hebben we alvast alle spulletjes ingepakt die we meenemen om uit te delen; creatief bezig te zijn; te leren; te spelen;...

3 grote tassen staan netjes klaar; goed voor 65kg!! De meisjes gaan mogen sleuren ??

De rugzakken met ons eigen materiaal moeten we nog pakken! Dat beloofd ook nog wel wat puzzelwerk te worden om alles ingepakt te krijgen... nog eens elk 23kg...


Nu het allemaal korterbij komt en we van iedereen positieve reacties krijgen, beginnen Lene en Lisse er ook wel wat meer zin in te krijgen! Hoewel Lene haar opmerking vorige week wel deed nadenken: “waarom geven wij zoveel geld uit om het slechter te hebben als hier?”; Lisse ziet het al helemaal zitten: we vroegen haar wat ze graag als ontbijt wilde in Ghana. Haar antwoord: “pancakes met bosbesjes en framboosjes” - en als dat niet gaat “sandwichen met hagelslag” ?!



Reacties

Reacties

Anita

Nog een paar dagen en dan gaan jullie beginnen aan het avontuur. Mooie opmerking van Lena ?. Zeg maar tegen haar dat ze een geweldige levenservaring gaat krijgen, die ze de rest van haar leven niet meer vergeet en waar ze nog vaak aan terug gaat denken. Het is geweldig als je je kinderen dit mee kan geven in de opvoeding. Wij hebben er nooit spijt van gehad, en Lieke heeft het er nu nog vaak over. Een hele goede reis alvast en we wachten vol verwachting op jullie eerste bericht. Doe Tina de groeten van ons.

Ann

Morgen is het eindelijk zover .... DE grote start van een avontuur . Beleef , geniet en ervaar ! Dikke knuffel , Ann

Geert, Inge, Renaud, Nina en Briek

Joehoe, vandaag is het dé grote dag. Wij wensen jullie een vlotte, veilige reis. Maak er een onvergetelijke vakantie van, eentje met een lach en een traan maar een koffer vol levenservaring. Wat jullie Lene en Lisse op deze manier meegeven kunnen jullie hier in België nooit evenaren.

Stap, loop, kruip, spring, lach, huil, omarm en ... GENIET!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Travel Active